Websites/shops

Meer vrijheid, meer werkplezier en vooral: een onderneming die klaar is voor de toekomst. Dankzij onze websites en webshops op maat krijgt jouw zaak een digitaal duwtje in de rug. Online aanwezig zijn is vandaag de dag, meer dan ooit, onmisbaar voor elke ondernemer die droomt van een bloeiend bedrijf. Ben jij klaar om jouw zaak in the picture te zetten? Wij helpen je verder!

Wat houdt dat juist in, een online aanwezigheid? Meer dan je denkt. Denk maar aan jouw positie binnen zoekrobots zoals Google, het opzetten en combineren van verschillende sociale media, jouw website lanceren en promoten met advertenties, jouw website up-to-date houden… Geen zorgen: dat is waar wij bij CodeCraft in uitblinken. Samen met jou maken we er een succesverhaal van.

Alles begint met strategie. Hoe kan jouw website of -shop jouw bedrijf ondersteunen en helpen groeien? Daarna is het tijd voor een straf ontwerp. Samen gaan we op zoek naar een design dat tot in de puntjes uitstraalt waar jij en jouw zaak voor staan. Ook tijdens de ontwikkeling en optimalisatie blijf jij een echte partner: CodeCraft staat voor vlotte, no nonsense communicatie. Zodra jij helemaal tevreden bent met het resultaat, zorgen wij voor een succesvolle lancering.

Strategie

Een website of webshop begin je niet zomaar. Een goede strategie is de fundering waarop wij verder bouwen. Wij nemen graag uitgebreid de tijd om dit samen met jou uit te werken. Zo weten we vanaf de eerste stap waar jij naartoe wilt en plannen we de beste route om daar te geraken.
Samen bepalen we de ideale strategie en het hoofddoel van jouw website of webshop. Daarna bespreken we de juiste aanpak bij elke uitdaging en de perfecte combinatie van online kanalen om jouw onderneming te ondersteunen. We zorgen samen voor een vliegende start.


UX & Ontwerp

Uiteraard moet jouw website of webshop er niet alleen piekfijn uitzien. Een intuïtieve, vlotte en aangename gebruikerservaring is net zo belangrijk. Alles begint met een ijzersterk ontwerp, helemaal afgestemd op jouw stijl, dromen en verwachtingen. Nog geen eigen huisstijl gevonden? Onze experts helpen je daar graag mee.
Wij geloven in een vlotte, open samenwerking: jij hebt het volledige proces vanaf de start mee in handen. Zo weet jij op elk moment waar we naartoe werken en krijg je de kans om snel feedback te geven. Wij zorgen ervoor dat al jouw wensen een plaats krijgen in ons design. Het resultaat? Een gepersonaliseerd ontwerp dat volledig past bij jou en jouw onderneming.


Ontwikkeling

Voortbouwend op een goede strategie en een ijzersterk ontwerp, kunnen wij écht aan de slag gaan. Dat is ónze passie: alle technische snufjes en technologieën die het verschil maken tussen een ‘gewone’ website en een site of online shop die jouw onderneming doet groeien en bloeien.

Het internet evolueert razendsnel. Voor een website die up-to-date en eigentijds blijft, rekenen wij graag op de nieuwste digitale ontwikkelingen. Nieuw, maar altijd bewezen en langdurig ondersteund. Kwaliteit blijft voor ons het belangrijkst.Optimalisatie

CodeCraft stopt niet na de ontwikkeling van jouw website of webshop. Kunnen we de gebruikerservaring en prestaties van jouw webshop nog verbeteren? Voldoet jouw website aan alle hedendaagse eisen? Zie je nieuwe mogelijkheden, nu je jouw website of webshop kan gebruiken? Finetuning maakt het verschil.

Wij zetten ons 100% in voor een perfecte gebruikerservaring op alle toestellen. Zo kan jij rekenen op een website of -shop die tot in de puntjes verzorgd is en helemaal voldoet aan jouw (én onze) strenge eisen. Wij staan klaar voor jouw feedback en denken graag mee na.Lancering

De lancering van jouw webshop of website is een belangrijke stap voor jouw onderneming. Zonder de juiste publiciteit mis je veel kansen én mogelijke klanten. We halen alles uit de kast om de juiste doelgroep snel de weg naar jouw online shop of site te doen vinden.
Zodra jouw webshop of -site online gaat, zorgen we voor straffe publiciteit op maat. Dankzij verschillende sociale media, andere websites en gerichte acties brengen we jouw onderneming, website en webshop in the picture. Op het juiste moment, voor de juiste mensen.


ONZE REFERENTIES

Tuin Der Zinnen

Een prachtig nieuw ontwerp voor onze klant van het eerste uur!

Bekijk website

Dokter Vyvermans

Een nieuwe website die voldoet aan de normen van vandaag!

Bekijk website

Malamix

Een overzichtelijke en gebruiksvriendelijk webshop!

Bekijk website

Kapster Mieke

Een duidelijke maar vooral liefdevolle website & shop

Vertel me meer

BK Geveldragers

Een website voor de nieuwe norm in geveldragers!

Vertel me meer

Tiny Glory Shop

Een webshop vol prachtige stijlvolle dingen!

Vertel me meer

Nerf Interieur

Bij prachtige kasten hoort een prachtige website!

Bekijk website

BK Projecten

Een bedrijf met een missie, net zoals wij!

Bekijk website

Tiny Glory

Mooie kaartjes verdienen een topwebsite!

Bekijk website

Fietsen Brosens

Het mag iets moderner? Geen probleem!

Bekijk website

Gerko Products

Volledig in 4 talen? Yes we can!

Bekijk website