Reform+

Technologie ASP.Net MVC, Sass, SQL Server, REST Api, Azure Cloud


Een ervaren team van  kine’s en personal coaches start steeds met een doorgedreven screening en daardoor weten ze precies hoe jouw lichaam het beste werkt! Bij Reform+ weten ze waar ze mee bezig zijn en daarom kozen ze ook voor CodeCraft. Ieder zijn passie!

Veilig én gebruiksvriendelijk

Een online agenda met verschillende soorten trainingen, individueel of in kleine groepjes, waarvoor mensen makkelijk online kunnen inschrijven en meteen ook online kunnen betalen. Helemaal ons ding! Een gebruiksvriendelijke website die netjes werkt op alle toestellen én die voldoet aan alle veiligheidsnormen die nodig zijn om veilige online betalingen te kunnen garanderen. Bovendien kunnen de mensen van Reform+ alles netjes opvolgen in het admin gedeelte. Zo kunnen ze onder andere sessies en inschrijvingen makkelijk annuleren, wat door de corona-crisis al heel nuttig is gebleken.

Dat wil ik zien!

Ilse Van Der Linden Mede - eigenaar

De samenwerking met CodeCraft liep gewoon goed, zoals het hoort. Alles netjes binnen de deadline, kort op de bal en flexibel. We zijn zeer tevreden met het resultaat!

Technologie

Voor dit project maken we gebruik van ASP.Net MVC in combinatie met een REST Api. Voor een stabiele hosting rekenen op de Azure Cloud alsook voor de monitoring van het systeem. Verder maken we gebruik van SQL Server voor het opslaan van de nodige gegevens en gebruiken we Sass voor de vormgeving van het geheel.