Tiny Glory Shop

Technologie Asp.Net core MVC, Entity Framework, NopCommerce, MultiSafepay

Tiny Glory wordt gerund door Dominique Sels, een vrouw met gevoel voor wat mooi, hip en stijlvol is. Een speciale klant, want Dominique is de vrouw van Roel, onze zaakvoerder. Ze begon met het ontwerpen van geboortekaartjes, maar al snel kwam de vraag naar doopsuiker en andere mooie dingen die allemaal netjes passen in het Tiny Glory - verhaal.

De opdracht: Een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke en stijlvolle webshop

De opdracht klonk natuurlijk als muziek in onze oren. Aan al deze eisen hechten we zelf ook veel belang en dus zijn ze voor ons vanzelfsprekend. Uiteraard werkten heel nauw samen met Dominque en dus kon ze op haar beide oren slapen. Na de oplevering maakten we haar wegwijs in het platform waardoor ze probleemloos heel haar gamma aan producten kon toevoegen aan de webshop en deze netjes kon verdelen in categorieën. Ze zorgde zelf voor de prachtige foto's, waardoor het eindresultaat alleen maar beter is geworden. De webshop was vanaf de lancering meteen een succes en daar worden wij ook gewoon blij van! 

Benieuwd?

Dominique Sels Zaakvoerder

Ik weet dat Roel veel belang hecht aan kwaliteit, net zoals ik. Ik had er dus alle vertrouwen in dat het goed zou komen!

Technologie

Voor de ontwikkeling van deze webshop maakten we gebruik van NopCommerce. Een bestaand open-source platform dat draait op .Net core MVC. Het was onze eerste implementatie van NopCommerce, maar omdat we heel bekend zijn met .Net core en graag met nieuwe dingen experimenteren, was dat absoluut geen probleem. Sterker nog: meteen schreven we zelf een plugin voor dit platform om naadloos te kunnen integreren met MultiSafepay voor het werken van de online betalingen! Ook hier doen we weer beroep op de Azure cloud om deze webshop zonder problemen dag en nacht te laten draaien en te monitoren.