De toekomst is digitaal

Samen zetten we uw onderneming op de digitale kaart! We brengen de online kansen van uw onderneming in kaart, en maken een plan dat klaar is voor de toekomst. Het resultaat is een website of een webshop waarmee uw onderneming scoort! Want een eerste indruk, daar krijgt u geen tweede kans voor. Ook niet online.

Wil u een gesprek?
icon

Gebruikersvriendelijk

Bezoekers komen naar uw website met een doel. CodeCraft zorgt ervoor dat bezoekers deze doelen snel en eenvoudig bereiken. Of het nu gaat over afspraken maken of online verkopen, we stellen de klantreis centraal.

icon

Online betalen

We integreren de meest gebruikte online betaalmogelijkheden op een veilige manier. Zo haken er minder bezoekers af op de betaalpagina, en gaat uw online omzet omhoog.

icon

Geweldig ontwerp met focus op conversie

Een fris design dat naadloos aansluit bij de identiteit van uw bedrijf, met oog voor online best practices. CodeCraft zorgt ervoor dat uw website er geweldig uitziet op elk apparaat, en dat bezoekers sneller converteren.

icon

CMS

Zelf aanpassingen doen aan uw website of webshop? Geen probleem! U hoeft geen specialist te zijn om inhoudelijke aanpassingen te doen dankzij ons eenvoudig en gebruiksvriendelijk CMS.

icon

Flexibel

Ondernemingen met ambitieuze plannen houden van onze flexibele aanpak. We helpen uw bedrijf om online omzet te genereren, en hierin te groeien. Zo begint de investering sneller te renderen en kan er gefaseerd uitgebreid worden.

icon

Maatwerk

We bouwen websites en webshops die performant en snel zijn. We bouwen deze op maat van uw bedrijf, en maken gebruik van bewezen technologie. Software die u al gebruikt wordt moeiteloos gekoppeld. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken over het technische luik.

icon

Begeleiding

Bij elke oplevering krijgen uw medewerkers de nodige informatie en training zodat ze perfect weten hoe de website of webshop aan te passen.

Referenties

Samen maken we digitale succesverhalen. Als uw full service partner zorgen wij voor al uw wensen. Van een helder idee en een goed doordachte strategie tot een levendig ontwerp, en een groeiplan voor echte resultaten.

CodeCraft al partner van uw onderneming?

DEZE KLANTEN GINGEN U VOORPLAN EEN GESPREK IN

Platte structuur

Bij CodeCraft kunt u rekenen op een ervaren en zelfsturend team. Zo vermijden we onnodige & dure lijntjes. Dat is ook voor uw bedrijf mooi meegenomen.

Passie en plezier

Websites bouwen, dat is onze passie! Starten doen we steeds vanuit een goed doordacht plan.

De nieuwste technologie

Technologie evolueert constant, CodeCraft evolueert mee. Nieuwe technologieën worden getest en geëvalueerd. Hierdoor kunt u rekenen op een toekomstbestendige website of webshop waarmee uw onderneming online scoort!

Ervaring

Ons team is opgegroeid in het internettijdperk. Onze eerste websites bouwden we al toen we nog tieners waren. Technologie heeft voor ons geen geheimen, en we weten onze klanten telkens te verbazen met indrukwekkende websites en webshops.

Projectmatige aanpak

Bij het ontwikkelen van een website of webshop komen heel wat zaken kijken. Onze aanpak is flexibel en focust op resultaat. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Lees dan zeker onze pagina over digitalisatie.

Wacht niet langer.

Vertel ons vandaag nog over uw uitdagingen, ideeën & plannen. We plannen dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met u in. Samen bekijken we uw business case en de mogelijke oplossingen. De digitale voorsprong die u vandaag maakt, maakt morgen het verschil!


Door uw aanvraag te verzenden, ga je akkoord met onze privacy policy.