Een geweldige app, voor een geweldige business

Een mobiele app ontwikkelen voor uw klanten, of voor intern gebruik? Met een app op maat weet u dat het goed komt.

Wil u een gesprek?
icon

Efficiënt

We ontwikkelen native apps en maken daarbij gebruik van cross-platform technologie. Hierdoor wordt het ontwikkelen voor iOS en Android kostenefficiënter omdat we maar 1 keer moeten programmeren voor beide platformen.

icon

Geweldig & functioneel design

We ontwerpen uw mobiele app met oog voor detail, en met de eindgebruiker in het achterhoofd. Het resultaat is een intuïtieve app waar de gebruikers hun weg meteen in vinden.

icon

Altijd in contact met uw klanten

Smartphones zijn nu al het meest gebruikte communicatiemiddel. Mobiele apps zijn de beste manier om in contact met uw klanten te blijven. Gebruikers hebben de mobiele app van uw onderneming altijd en overal bij de hand.

icon

Kwaliteit boven alles

Doorheen de ontwikkeling van de mobiele app doen we doorgedreven testen om te vermijden dat dingen stuk gaan, en om de gebruiksvriendelijkheid te garanderen.

icon

Geen overbodige functies, en toch flexibel

We focussen op de belangrijkste functionaliteit. Zo kunnen we snel resultaten boeken en een mobiele app ontwikkelen bouwen die een positieve impact heeft op uw onderneming. Smaakt dit naar meer, dan kunnen we op elk moment itereren om nieuwe functionaliteiten toe te voegen. Zo wordt ook de investering in de tijd gespreid.

icon

Meetbare resultaten

We maken resultaten inzichtelijk zodat de impact van uw mobiele app tastbaar wordt. Uit deze inzichten leren we samen hoe de gebruiker de mobiele app ervaart en waar er mogelijkheden zijn voor uitbreidingen en verbeteringen.

Pak uit met een geweldige app

Ons portfolio bestaat uit kleine en grote ondernemingen die op CodeCraft rekenen voor het ontwikkelen van hun mobiele apps. We zijn trots op het resultaat, en op de langdurige samenwerking die we met deze ondernemingen aangaan.

CodeCraft al partner van uw onderneming?

DEZE KLANTEN GINGEN U VOORPLAN EEN GESPREK IN

Ervaring

De ervaring van onze ontwikkelaars gaat terug tot de begindagen van het internet. Stuk voor stuk zijn we gebeten door technologie en volgen we digitale trends op de voet op. Uw onderneming kan rekenen op onze jarenlange expertise in het ontwikkelen van mobiele apps.

Vooruitstrevend

Onze passie voor technologie zorgt ervoor dat we steeds mee zijn met de nieuwste technologieën. We onderscheiden hypes van technologische doorbraken. Dit resulteert in apps die toekomstbestendig zijn!

Passie en plezier

We gaan geen uitdaging uit de weg. Intuïtieve apps bouwen voor complexe problemen is waar we onze voldoening uithalen. En dat zie je in het resultaat.

Platte structuur

Bij CodeCraft kunt u rekenen op een ervaren en zelfsturend team. Zo vermijden we onnodige & dure lijntjes. Dat is ook voor uw bedrijf mooi meegenomen.

Projectmatige aanpak

Bij het ontwikkelen van een mobiele app komen heel wat zaken kijken. Onze aanpak is flexibel en focust op resultaat. Wilt u meer weten over onze manier van werken? Lees dan zeker onze pagina over digitalisatie.

Wacht niet langer.

Vertel ons vandaag nog over uw uitdagingen, ideeën & plannen. We plannen dan zo snel mogelijk een kennismakingsgesprek met u in. Samen bekijken we uw business case en de mogelijke oplossingen. De digitale voorsprong die u vandaag maakt, maakt morgen het verschil!


Door uw aanvraag te verzenden, ga je akkoord met onze privacy policy.