CodeCraft is er voor elke enthousiaste ondernemer. Ben je, net zoals wij, gepassioneerd door jouw vak en wil je nieuwe stappen zetten met jouw bedrijf? Reken gerust op ons. Wij stemmen onze aanpak volledig af op jouw sector en de structuur van jouw onderneming. Van jonge starters die klaar zijn om te groeien tot gevestigde waarden die willen genieten van digitalisering: CodeCraft maakt het je graag gemakkelijk.

B2B
Wij willen als onderneming andere bedrijven ondersteunen en stimuleren. Onze software wordt ontwikkeld voor ondernemers en groeibedrijven die op zoek zijn naar meer productiviteit, werkplezier en competitief voordeel. Ben jij ondernemer? Dan zijn wij er voor jou.
Hoewel CodeCraft business-to-business werkt, kunnen onze klanten natuurlijk perfect hun producten of diensten verlenen aan particulieren. Onze applicaties voor bijvoorbeeld online reserveringen, webshops of klantenportalen zijn ideaal voor zowel B2B als B2C.


KMO
CodeCraft is de digitale partner voor groeiende bedrijven die op zoek zijn naar vernieuwing en automatisatie. Ben je klaar om te groeien? Heeft jouw onderneming op korte tijd grote stappen gezet? Wij helpen je graag om de organisatorische uitdagingen aan te pakken.

Onze software op maat is er voor bedrijven met of zonder medewerkers en in elke sector. CodeCraft gaat voor een persoonlijke, frisse aanpak en brengt de nieuwste technologieën op een intuïtieve manier tot bij jou. Samen met ons kan zelfs de kleinste ondernemer het groots aanpakken.


Bouwsector

Wij hebben een leuke en productieve samenwerking met verschillende bedrijven en ondernemers in de bouwsector. Dankzij onze digitale diensten krijgen deze ondernemingen de kans om te groeien zonder zorgen. Wil jij je volledig richten op jouw job en volop genieten van de digitale voordelen?


Wij helpen je graag verder met het digitaliseren van jouw onderneming. Samen zoeken we naar de perfecte website, app of software die jouw bedrijf het best ondersteunt, aanvult en verbetert. Reken gerust op onze passie en krijg meer tijd voor die van jou.