Digitalisering

Wij bij CodeCraft geloven in passie. Een passie voor het digitale die wij graag delen met jou en jouw bedrijf. Door op ons te vertrouwen voor het digitaliseren van jouw onderneming, kies je voor professionele vrijheid, duurzame groei en meer plezier in jouw job. Jij profiteert van alle digitale voordelen, wij regelen de rest.

 

CodeCraft gaat voor een persoonlijke, no-nonsense aanpak. Bij ons staan kwaliteit en gemak altijd op de eerste plaats. Wij starten elk project vanuit een passie om samen iets te maken van digitale dromen. Ons doel? Intuïtieve, eersteklas software die helemaal afgestemd is op jouw visie en betrouwbare begeleiding die je meer tijd geeft voor wat je zelf echt graag doet, je core business.

Alles begint met een sterke strategie en een perfect ontwerp. Dat werken we graag samen met jou uit. Daarna mogen wij écht ons ding doen. We gaan met onze know-how en passie aan de slag voor de ontwikkeling van jouw software. Zodra jij helemaal tevreden bent, zetten wij de laatste puntjes op de i – elke toepassing moet voldoen aan jouw én onze strenge eisen. Klaar voor een digitale sprong?

Strategie

Elk succesverhaal begint met een goed uitgedachte strategie. Samen bespreken we jouw huidige situatie, dromen en mogelijkheden. We nemen elk aspect van jouw bedrijf onder de loep en kijken hoe we jouw business kunnen vooruit helpen dankzij gepersonaliseerde digitalisering.
We zoeken uit welke aspecten van jouw zaak we kunnen digitaliseren: welke app, website, webshop of software op maat past het best bij jouw onderneming? Hoe kunnen wij jou meer tijd geven om te doen wat je graag én goed doet? We ontdekken het samen.


UX & Ontwerp

Alles staat of valt met een vlotte gebruikerservaring. Door in te zetten op een ijzersterk design, gaan we voor aangename, gebruiksvriendelijke apps en software. Jouw inbreng is belangrijk, zo kiezen we een gepersonaliseerd ontwerp dat naadloos aansluit bij jouw visie en stijl.
Een weloverwogen ontwerp betekent concrete informatie en snelle feedback vanaf de eerste stap. Je hebt op elk moment een duidelijk beeld van het eindresultaat en waar we samen naartoe willen. We nemen de tijd om al jouw wensen en voorkeuren te integreren in ons design.


Ontwikkeling

We weten intussen hoe we jouw onderneming digitaal vooruit kunnen helpen. Tijd voor ons om écht aan de slag te gaan en jouw ontwerp waar te maken. We maken samen met jou de juiste technische keuzes, beginnen aan de ontwikkeling en zorgen ervoor dat jouw software feilloos werkt.
Hierbij houden we ons aan de regels van de kunst: alles begint met een goed plan, juiste keuzes maken en goede fundamenten bouwen. We zetten in op een vlotte, weloverwogen start en bouwen daarop verder. Ook tijdens het ontwikkelen blijf jij natuurlijk een betrokken partner.


Optimalisatie

Kiezen voor CodeCraft, is kiezen voor een perfecte gebruikerservaring op elk toestel. Wij zetten graag de puntjes op de i en halen de beste prestaties uit jouw software. Dankzij onze finetuning missen we geen enkele kans om met kleine aanpassingen grote resultaten te boeken.
We bekijken samen hoe jouw toepassing werkt en wat we kunnen doen om die ervaring nóg beter te maken voor jou en jouw klanten. Zo haal jij het meeste voordeel, plezier en gebruiksgemak uit de digitalisering van jouw onderneming. Tot in de kleinste details.


Onderhoud

Wij helpen je heel graag om het resultaat van jouw digitalisering te blijven verbeteren en vernieuwen. Zo blijven we inspelen op de noden van jouw onderneming en jouw klanten. Wij gaan met plezier aan de slag met jouw feedback, nieuwe ideeën of extra functies.
Uiteraard zorgen wij ervoor dat jouw software zonder fout blijft werken en staan wij voor je klaar bij elk probleem. Dankzij onze persoonlijke ondersteuning van concept tot onderhoud geniet jij van eigentijdse, gebruiksvriendelijke resultaten die blijven opbrengen.


ONZE REFERENTIES

Mijn BK

Een persoonlijke aanpak, net zoals bij ons!

Vertel me meer

Reform+

Heel eenvoudig online inschrijven en betalen!

Vertel me meer

BK Geveldragers

Offertes en facturen maken in een handomdraai!

Vertel me meer