BK Geveldragers

Technologie Angular 2+, .Net Core REST Api, Entity Framework Core, Identity Server 4


BK Projecten ontwikkelde de nieuwste generatie geveldragers. Dubbele koudebrug onderbreking, volledig moduleerbaar, een strak design én eerlijke prijs. Eerlijk gezegd Chinees voor ons, in het begin althans.

Offertes, tekeningen en facturen maken in een handomdraai!

Nadat we ons verdiepten in het bestaan geveldragers, bekeken we samen met de klant hoe we hen konden helpen bij het automatiseren van hun processen, van eerste contact met potentiële klanten tot productie, levering en facturatie. Al snel hadden we een systeem waarmee vertegenwoordigers snel en efficiënt offertes konden maken, zonder zelf met prijzen aan de slag te moeten gaan. Later voegden we de opmaak van productie- en zaagplannen toe alsook volautomatische facturarie. Het resultaat is dat de mensen van BK Geveldragers zich kunnen bezighouden met de verdere ontwikkeling van hun geveldragers en niet bezig moeten zijn met administratie.  

Geveldragers zeg je?

Bart Lauryssen Zaakvoerder

Het was al snel duidelijk dat CodeCraft de juiste keuze was. Op korte tijd ontwikkelden ze een eerste versie van een platform dat ons veel tijd bespaart!

Technologie

Voor een maximale gebruikerservaring maken we hier gebruik van Angular 2+ in combinatie met een .Net Core REST Api. Entity Framework Core zorgt voor een makkelijk beheer van de database en voor de security rekenen we op Identity Server 4. Het geheel wordt gehost en gemonitord door de Azure Cloud.