Kapster Mieke

Technologie NextJs, GraphQL, NodeJs, Mollie

Met een oprecht en eerlijk advies zorgt het team van Kapster Mieke ervoor dat mensen de nog mooiere versie van zichzelf worden. Mieke Koyen, zaakvoerster, is dag in dag uit vol passie met haar zaak bezig. De perfecte match met CodeCraft! Samen zorgden we voor de creatie van een nieuwe website met een online afspraak en webshop module.

Een website die klaar is voor de toekomst.

Het doel van de website was om het leven van zowel de zaak als de klant te vereenvoudigen. Constant met klanten agenda’s vergelijken om toch maar een gaatje te vinden voor een afspraak.. Kan dat echt niet eenvoudiger? Ja hoor! Zo hebben we op de website een online afspraak module voorzien. Hiervoor is een integratie met het boekingssysteem van Kapster Mieke opgezet. Zo zien klanten de vrije momenten in de planning en kunnen ze die eenvoudig reserveren.  En wat met de verkoop van producten en accessoires? Hiervoor was al snel duidelijk dat een webshop een grote meerwaarde zou zijn. Na Mieke wat wegwijs te maken in ons CMS systeem was ze al snel vertrokken met het toevoegen van producten, opgedeeld in verschillende categorieën. Het resultaat is een mooie, overzichtelijke webshop met voor ieders wat leuks!

Benieuwd?

Mieke Koyen Zaakvoerster

Het was een aangename en flexibele samenwerking. Bij CodeCraft weten ze duidelijk waar ze mee bezig zijn!

Technologie

Voor de ontwikkeling maakten we gebruik van enkele nieuwe technologieën. Zo hebben we gekozen om gebruik te maken van NextJs. Dit is een technologie gebaseerd op React waarbij statische pagina’s gegenereerd kunnen worden met data die zich elders (bv een CMS systeem) bevindt. Via GraphQL kunnen we exact de data opvragen die we nodig hebben. Gevolg? Een super snelle website en een hoge score in de Google zoekresultaten!