Mijn BK

Technologie Angular 2+ PWA, .Net Core REST Api, Entity Framework Core, Identity Server 4


Bij BK Projecten gaan ze voor een persoonlijke aanpak, zowel naar klanten als leveranciers toe, en hechten ze veel belang aan duurzaamheid. Klinkt als de perfecte match met CodeCraft en dat is het ook! 

Van strategie tot app

Na veel kopjes koffie, gebabbel, overleg en discussie kwamen we samen met BK Projecten tot een plan: We gingen iets maken om een extra service aan klanten te kunnen bieden, communicatie tussen verschillende partijen te kunnen stroomlijnen en alles centraal te kunnen beheren. Er werd een ontwerp gemaakt dat helemaal bij BK Projecten past en daarna gingen we van start met de ontwikkeling. Al snel werd alles heel concreet en volgenden nieuwe ideeën en inzichten waar we op moesten inspelen. Momenteel werken we nog hard aan de optimalisatie om van dit pareltje een echte meerwaarde voor BK Projecten te maken.  

BK Projecten?

Katrien Debruyn Mede - eigenaar

Samenwerken met CodeCraft is echt leuk. Ze zijn altijd meteen mee, houden van een uitdaging en je merkt gewoon dat ze het leuk vinden.

Technologie

Voor een maximale gebruikerservaring maken we hier gebruik van Angular 2+ PWA in combinatie met een .Net Core REST Api. Entity Framework Core zorgt voor een makkelijk beheer van de database en voor de security rekenen we op Identity Server 4. Het geheel wordt gehost en gemonitord door de Azure Cloud.